- Bas Blij -


Bas - 3D print - MDMA reis - Seks advies

MDMA reis


MDMA (ook wel bekend als exstacy (XTC)) is een synthetische substantie die je hart opent. In deze liefdevolle staat ervaar je hoe je bent als je alleen maar liefde kunt voelen en je angsten en boosheid er niet meer zijn.

Wil je ervaren wat MDMA voor jou kan doen, dan kan ik je:
- van advies voorzien
- voorzien van voedingsupplementen
- begeleiden bij de reis.

Ook kun je samen met je partner of vriend(in) de reis ondergaan.


Advies en supplementen

Wil je advies en/of supplementen voor je MDMA reis, dan lever ik die graag. Door veel (zelf)onderzoek kan ik je veel tips geven hoe je voor jezelf de omstandigheden zo kunt creren dat je de reis optimaal ervaart. De supplementen die je via mij kunt krijgen helpen je de bij- en na-effecten van MDMA, zoals mogelijke kaakkramp, te reduceren en de 'kater' volledig weg te nemen.

Kosten voor 'reis'advies en/of voedingsupplementen: 20


Begeleiding

Tijdens een MDMA reis begeleid ik je gedurende de 5 uur dat je in deze liefdevolle staat verkeert. Naast dat dit op zich al een mooie ervaring is krijg je ook inzichten over hoe je in het leven staat. De inzichten neem je daarna mee naar het dagelijks leven en krijgen daar hun meerwaarde. Een reis duurt ongeveer 5 uur, de inzichten blijven je je hele leven bij. De begeleiding kan bij mij in de praktijk of bij jou thuis in je vertrouwde omgeving plaatsvinden.

Je kunt ook de reis samen met je partner of vriend(in) ondergaan. Dit is een zeer krachtig en mooi therapeutisch proces. Samen reizen zal jullie band versterken en verdiepen en geeft openheid om te delen wat anders niet gezegd of gehoord kan worden.

Kosten begeleiding individueel: 100
Kosten begeleiding met partner: 150

Heb je interesse, neem dan contact met me op,
dan kunnen we bepalen of ik iets voor je kan betekenen.


Meer over MDMA

- MDMA is niet lichamelijk verslavend. Het is wel licht geestelijk verslavend, op een vergelijkbare manier als bij alcohol. Het prettige gevoel kan bij mensen, die willen vluchten voor de werkelijkheid, een ongezonde aantrekkingskracht hebben, waar ze denken niet zonder te kunnen.
- Voor gebruik van MDMA moet je lichamelijk en geestelijk fit zijn. Het is beter om MDMA niet te combineren met andere stimulerende middelen.
- Bij gebruik van antidepressiva of antipsychotica is het nemen van MDMA zeer sterk af te raden. Zeker nooit zonder overleg met je arts of psychiater.
- MDMA heeft een geschiedenis als partydrug maar kan juist heel goed gebruikt worden voor spirituele groei in de juiste setting.
- MDMA is een variant van amfetamine en zorgt voor bij-effecten die daar op lijken. Drink genoeg maar let op dat je niet teveel drinkt door een gevoel van dorst en droge mond.
- De kater kan volledig worden voorkomen met de juiste voor- en nazorg.
- In Nederland is het illegaal om MDMA te verkopen en/of bezitten. Net als veel drugs wil de overheid niet dat we de positieve effecten ervan kunnen gebruiken voor onze groei. Bedenk dat de meeste drugs minder problemen veroorzaken dan alcohol.


Wikipedia over MDMA
Jellinek over MDMA

Bas Blij - Tweede Oude Heselaan 185, 6542 VE Nijmegen
+31627234830 - info @ basblij.nl - www.basblij.nl