- Bas Blij -


Bas - 3D print - MDMA reis - Advies bij seks -

5e dimensie


Succes met je speurtocht.

Maar onthoud dit advies: Blijf vanuit liefde alles benaderen, zie dit alleen als informatievoorziening om je inzicht te geven hoe de structuren werken zodat je beter er doorheen kunt manoevreren en de noodzaak voelt van de transformatie die we te gaan hebben...... Deze transformatie begint bij jezelf en is er een van liefde en positiviteit. De draai maken we met elkaar, maar wel elk afzonderlijk. Door jouw leven een draai te geven naar liefde en positiviteit beinvloed je je omgeving en kan de rest uiteindelijk ook mee. We zijn met velen, en de groep groeit hard. Op naar een betere wereld.

De boeken van Pamela Kribbe zijn transcripts van channelings van Jeshua (Jezus), Maria Magdalena en Moeder Aarde. Ze zijn een mooie bron om in contact te komen met de Christus energie en de transitie waar we als mensheid voor staan.'Gesprekken met Jeshua, boodschappen vanuit de christusenergie' door Pamela Kribbe

'De verboden vrouw spreekt, Maria Magdalena over de liefde' door Pamela Kribbe

'Ode aan de aarde, Ode aan jou", door Pamela Kribbe
'De Kinderen Van De Wet Van En & De Verloren Lessen Van Atlantis' door Jon Peniel
De website 'Het grote plaatje' geeft uitgebreide informatie over de hoe de wereld werkt, waar we vandaan komen en waar we naar toe (kunnen) gaan.


'All Wars are bankers' wars' laat zien hoe het bankwezen de mensheid klein probeert te houden. Het is een relatief korte lezing in het engels met een zeer hoge informatie dichtheid waar beelden overheen zijn gezet die meestal niet veel toevoegen.
PS: De links van de boeken zijn naar bol.com, maar ik adviseer de lokale (esoterische) boekhandel te ondersteunen.
Bas Blij - Tweede Oude Heselaan 185, 6542 VE Nijmegen
+31627234830 - info @ basblij.nl - www.basblij.nl